Hodnotenie TRENDU

Al Trivio Golf

334
ročník hodnotenia: 2019
Šajdíkové Humence 443, Senica
0902 727 070
Po-Ne: 8.00-22.00
medzinárodná, lokálna
Tomáš Táborský
3cenová úroveň

Reštaurácie a klubové domy pri golfových ihriskách sú priestorom, využívanými na 99 percent golfistami, ktorí na danom ihrisku hrajú. Reštaurácia Al Trivio Golf na golfovom ihrisku v Šajdíkových Humenciach pri Senici má ale širší záber, chodia sem radi na malý výlet aj ľudia z okolia a v lete pri peknom počasí je dobrým tipom aj pre víkendový výlet aj zo vzdialenosti väčšej, aká sa dá zvládnuť napríklad na bicykli.

Krásne prostredie, chutná kuchyňa a nepremrštené ceny sú tri dôvody, kvôli ktorým sa výlet sem oplatí . My sme tu boli v jeden pracovný prázdninový deň na obed a vystihli sme pokojnejšie obdobie, bolo obsadených niekoľko málo stolov. Takže jedlá, ktoré sme si objednali, sme mali na stole vždy do niekoľkých minút.

Reštaurácia je súčasťou siete Al Trivio reštaurácii Bencik Culinary Group a aj tým, ktorí o nej nikdy nepočuli názov prezrádza, že sa orientuje na taliansku, resp. mediteránsku kuchyňu. Tu ju v menu mixujú aj so slovenskými jedlami. To nie je obsiahle, z každej skupiny obsahuje niekoľko jedál, tak aby sa vyhovelo použitými surovinami širokému spektru hosťovských chutí.

My sme obed začali predjedlom a polievkou, ale ešte predtým sme dostali košík výborného chleba, parmezán, olivový olej a aceto balsamico (tie boli na stole, chlieb a parmezán nám priniesli). Paradajková polievka s bazalkovým pestom a parmezánom (3,90 €) bola chutná, presne taká aká má byť a hoci ide o teplú polievku v horúcom počasí osviežila. Kačacia paštéta podávaná štýlovo v pohári s domácim chlebom nám tiež chutila, až nám bolo ľúto, že porcia je veľká a vzhľadom na to, že sme si objednali aj ďalšie chody, sme ju nevládali zjesť.

Pri hlavných jedlách sme sa rozhodli pre taliansku a slovenskú sekciu - Tagliatelle gamberi, aglio, pomodorini e pesto di basilico teda Krevety, cesnak, cherry paradajky a bazalkové pesto (10,90 €) a Domáce ručne lepené pirohy plnené zemiakmi a bryndzou, restovaná cibuľka, slanina, kyslá smotana (7,90 €). Cestoviny vyzerali byť domáce, boli veľmi chutné, kreviet, paradajok a pesta v nich bolo bohato, boli jemne pikantné, výborné jedlo. To isté môžeme povedať o bryndzových pirohoch, nemáme najmenšiu výhradu, povedali by smee že sme v nejakej írečitej kolibe, nie v golfovom areáli na Záhorí.

Z dezertov sme si dali Domáce šúľance s makovou posýpkou (3,90€) – objednali sme si ich schválne, lebo už sme sa pár krát stretli s makovými šúľancami, ktoré boli aj plnené makom a evokovali nám jeden hotový produkt z obchodu - toto ale nebol ten prípad. Klasické, poctivé šúľance s naozaj štedrou makovou posýpkou.  Ako pre druhý dezert sme sa rozhodli pre Citrónový cheesecake servírovaný s čerstvým ovocím (3,90 €), klasika, ktorá neurazí, citrón dal koláču príjemný svieži tón. Prísne kritériá znieslo aj tunajšie espresso.

Zhrnutie:

Plus: pekné prostredie, chutné jedlo, slušné ceny

Mínus: počas našej návštevy nijaké

TIPY:

© 2018 News and Media Holding

Nájdi reštauráciu alebo hotel