Hodnotenie TRENDU

Hotel Apollo - Reštaurácia sv. Huberta

356
Foto:Apollo
ročník hodnotenia: 2015
Dulovo námestie 1, Bratislava
02/55 968 534
Denne: 7.00-23.00
medzinárodná
Peter Cibulka
3cenová úroveň

Tradičná bratislavská reštaurácia s ponukou jedál z diviny vás už pri vchode presvedčí, že ak máte chuť na tento typ jedál ste tu správne. Po stenách sú rozvešané poľovnícke trofeje a výzdoba reštaurácie ladí s jedlom na tanieroch. Srnčie, diviačie, dančie medailónky a steaky, tak na také poľovnícke hody sa môžete tešiť počas celého roka. Okrem toho v jedálnom lístku nájdete aj jedlá z hydiny, bravčové, jahňacie mäso, hovädzie steaky, ale aj ryby a zeleninové šaláty. Vysokú kvalitu pokrmov podľa vlastných receptúr zaisťuje tím špičkových kuchárskych majstrov pod vedením Pavla Cibuľku.

Jedálny lístok sa mení raz ročne, ale na spestrenie a rozšírenie pripravujú zaujímavé sezónne ponuky šéfkuchára . V pracovných dňoch sa snažia prilákať záujemcov podávaním denného menu, ktoré pozostáva z dvoch chodov a jeho cena je 9 eur. V ponuke majú aj business gourmet menu. Ak sa vám nechce v nedeľu variť, vhodnou alternatívou je nedeľný obed v hoteli. Každý týždeň je na výber niečo iné a vybrať si zo svojho menu môžu aj deti. Pripravený je pre nich aj detský kútik. Parkovanie pri návšteve reštaurácie je k tomu všetkému zdarma.

Reštaurácia nikdy nezíva prázdnotou a okrem dobrého jedla si môžete vychutnať aj pekný výhľad, ktorý zabezpečuje presklenená stena cez takmer polovicu reštaurácie smerom do ulice. Priestory reštaurácie sa dajú využiť aj na rôzne spoločenské a firemné akcie. Aj v čase našej návštevy sa tu konala firemná akcia, ktorá ale vôbec nenarušila chod reštaurácie.

Obsluha je jednoznačne nadpriemerná. Záujem o spokojnosť hostí je autentický a vierohodný. Vie, čo predáva, dokáže odporučiť, skvele zvláda techniku obsluhy. Na začiatku vám chuťové bunky zobudia domáce teplé bagety s maslom a žeruchou.  Silný, voňavý, čistý ako sklo bol bažantí vývar (3,5 eur), ktorým sme začali sondu po jedálnom lístku. Tanier bol vystlaný rovnomerne na tretiny domácimi nadýchanými mäsovými haluškami, rezancami a zeleninou. Výber hlavného jedla sme nechali na našej obsluhe a neoľutovali sme. Mäkké a šťavnaté srnčie medailóniky podávané so šúľancami, brusnicovou omáčkou a pečeným jabĺčkom (14,50 eur) boli chuťovo dokonalé. Pri dančích medailónikoch exceloval restovaný kel spolu so zemiakovou štrúdľou a ríbezľovou omáčkou (11,20 eur). Mäso bolo ukážkovo mäkké a pochválilo sa krásnym ružovým stredom. K vrcholom menu patria aj zaručene domáce dezerty. A pretože nezanedbávajú ani food styling, každý pokrm je svojim spôsobom unikátnym „dielom“ pripraveným z tých najlepších surovín. Čokoládovému nugátu s coulisom z manga a malín, vanilkovou zmrzlinou (4,50 eur) určite neodolajú ani tí, čo si strážia každú kalóriu.

Vínna karta je spracovaná tak, aby v kombinácii s menu dotvárala perfektnú kombináciu. Jedálny lístok spolu s aktuálnymi ponukami si môžete podrobne preskúmať na internetovej prezentácii hotela.

 

TIPY:

© 2015 News and Media Holding

Nájdi reštauráciu alebo hotel