Hodnotenie TRENDU

Hotel Partizán – reštaurácia

19
Partizan
ročník hodnotenia: 2017
Bystrá 108, Tále – Bystrá
048/6308 500
denne 7.00 – 22.00
Vladimír Roth
3cenová úroveň

Hostia ubytovaní v hoteli Partizán, ktorí majú zaplatenú polpenziu, sa zvyčajne pri raňajkách dozvedia kde a akou formou sa bude večera podávať. Môže to byť bufet, alebo servírovaná večera či už v hotelovej reštaurácii, alebo v blízkej Tálskej bašte.

My sme chceli navštíviť Panorama Restaurant, aj sme sa už pri rezervácii dozvedeli, že bude v deň  nášho pobytu otvorená. Pôvodne sme mali zámer vybrať si niečo z jedálneho lístka, večera sa však podávala len ako bufet na terase - ale aj táto alternatíva sa ukázala ako veľmi vydarená.

Už z diaľky pôsobila večera lákavo, hrala tlmená živá hudba (mladá dáma na elektronických klávesoch), voňalo to, personál bol všadeprítomný a nápomocný. Do hotela sme sa prichádzali ubytovať práve v tomto čase, a mysleli sme si, že sa tam hádam koná nejaká organizovaná akcia.

Na terasu sme sa nakoniec dostali, až keď bolo prítmie, ochotný personál nám pohotovo pomohol sa zorientovať v ponuke. Za 16€, čo bufet pre hostí bez polopenzie stál, bolo toho na výber dosť. Jeden druh polievky, studený bufet, šaláty. Pri grile šéfkuchár pripravoval tri druhy grilovaného mäsa. Ako prílohu podávali zemiaky, zelerové pyré a zeleninovú ryžu, bola tam aj zapečená brokolica a karfiol, grilovaná zelenina. Nakoniec sme našli aj kútik s dezertmi a na požiadanie nám kuchár pripravil bezlepkové. Nápoje v cene neboli ale kvalitné víno ponúkali za slušnú cenu. Bolo vidieť, že sa tu ľudia cítili dobre, nik sa neponáhľal preč,  počasie prialo, takže to bol veľmi príjemný večer. Večerať sa ale dalo aj vnútri reštaurácie. Aj z minulých rokov máme s ponukou a prípravou jedla v tomto zariadení pod vedením šéfkuchára Vladimíra Rotha veľmi dobré skúsenosti.

TIPY:

© 2016 News and Media Holding