Hodnotenie TRENDU

Hotel Sandor Pavillon – Winter

217
ročník hodnotenia: 2013
Štefánikova 2B, Piešťany
033/7742 044
po-ne: 7.00 – 22.00
medzinárodná
3cenová úroveň

Ak hostia tohto piešťanského hotela uprednostnia obed alebo večeru vo vlastnej reštaurácii pred jedlom vonku, súži im na to elegantne zariadený podnik s peknou terasou. Reštaurácie je členená na niekoľko miestností, takže aj hostia, ktorí chcú väčšie súkromne si prídu na svoje, interiér je zladený do detailov.

Korešponduje s ním aj vzhľad jedálneho lístka, vyzerá honosne, stránky vyzerajú napríklad vizuálne tak, ako steny reštaurácie. Výber jedál je pomerme obsiahly, nájdete tu kuracie, bravčové a hovädzie, jahňacie a teľacie mäso, cestoviny, šaláty, ale aj halušky a tiež zaujímavo vyzerajúce trojchodové menu, žiaľ z troch menu mali v čase našej návštevy len jedno. Možno by stálo za úvahu výber jedál trochu zostručniť, aby obsluha (ak kuchyňa nechce používať mrazené mäso, čo oceňujeme) nemusela hosťom hovoriť, že toto ani toto nemáme, ako sa to stalo nám.

Inak jedlo, ktoré sme si vybrali bolo chutné – či už išlo o polievku z lesných húb, bola hustá, smotanová, ale zase nie príliš s výraznou chuťou, cibuľová polievka bola pripravená inak, ako sme doteraz cibuľačky jedli, ale celkom nám chutila. Z hlavných jedál sme si dali grilovaného zubáča na estragónovom masle, doniesli nám naozaj statnú porciu, štyri celkom veľké filety a ryba bola šťavnatá, dobre pripravená.

Dali sme si aj kuracie mäso garam masala s arabským chlebom a zeleninovým šalátom, mäso bolo výborné, ale namiesto arabského chleba nám priniesli nakrájanú ciabattu. Kuchyňa pracovala rýchlo, aj keď v reštaurácii sedela väčšia skupinka ľudí a obsluha nás upozornila, že možno budeme dlhšie čakať, nakoniec sme všetky jedlá dostali celkom expresne a dobrý dojem urobila aj príjemná čašníčka.

TIPY:

© 2012 News and Media Holding

Nájdi reštauráciu alebo hotel