Hodnotenie TRENDU

Hotel Tri studničky – reštaurácia

21
Foto: Tri studničky
ročník hodnotenia: 2016
Demänovská Dolina 5, Demänovská Dolina
044/5478 000–2
Denne 7.00 – 23.00
medzinárodná, lokálna
Roman Kováč
3cenová úroveň

Demänovská dolina poskytuje mnoho možností stravovania hosti. Reštauráciu hotela Tri studničky je už roky známa kvalitnou kuchyňou a tak ju navštevujú nielen ubytovaní hostia.

Dôraz tu kladú na naozaj kvalitné suroviny a jedlo nielen vyzerá ale aj chuti výborne. Prostredie reštaurácie v otvorenom priestore vedľa recepcie je členité, sú tu použité rôzne typy stolov aj stoličiek, dominuje kameň, koža a drevo, mnoho rôznych svetiel. Keď sem prídete prvý krát, možno sa vám môže zdať ako príliš rôznorodé, ale možno aj vplyvom príjemnej obsluhy a chutného jedla sme sa tu cítili veľmi príjemne.

Študovanie jedálneho lístka nám netrvalo dlho. Najprv sme si vybrali predjedlo – marinovaného pstruha s bylinkovou majonézou a rebarborou (10 EUR). Čakanie naň nám skrátil chutný chlebík s maslom. K dispozícii mali aj bezlepkový, aj keď sme požiadavky na diétne obmedzenie nenahlásili. Predjedlo bolo naservírované pôsobivo – so suchým ľadom, takže ho obdivovali aj hostia z okolitých stolov. Príjemný začiatok večere. K jedlu sme si objednali pohár výborného Devína, výber z hrozna (3,20 za 1dl).

Z hlavných jedál sme skúsili Teľací krk s romanescom a domácimi zemiakovými kroketami (19) a Jahňací chrbát s batátovým fondantom a špenátom (21). Obe jedlá boli nápadito servírovane a chutili vynikajúco, mäso bolo mäkké a šťavnaté, príjemne ochutené. Okrem mäsitých jedál sú súčasťou ponuky aj dve bezmäsité, šaláty a jedlá tradičnej slovenskej kuchyne. Neodolali sme aj ponuke dezertov, pochutnali sme si na jahodovej tortičke s jahodovým sorbetom (7,50). Podnik nemá problémy s úpravou jedál, aj ak máte nejaké diétne obmedzenia.

Návšteva reštaurácie nás potešila, tím kuchárov aj obsluhujúceho personálu tu vykonáva kvalitnú prácu. Pre svojich hostí organizujú v Troch studničkách aj akcie ako škola varenia a kuchárske show s účasťou známych šéfkuchárov.

 

TIPY:

© 2015 News and Media Holding