Hodnotenie TRENDU

Tri Duby Golf Resort - Clubhouse

434
Jarmila Horváthová
ročník hodnotenia: 2016
Badín 692, Badín
0918 683 252
Denne od 11.00 - 20.00
lokálna
Ladislav Dibala
3cenová úroveň

Golfové ihriská vedia byť príjemným a atraktívnym prostredím aj pre negolfistov – ak spájajú atraktívne a estetické prostredie, ktorým určite golfové areály sú s možnosťou posedieť si pri dobrom jedle alebo pití. Tak sa stal aj negolfistami vyhľadávaným golfový areál v Šajdíkových Humenciach so svojou reštauráciou a terasou a podobný potenciál môže mať aj Clubhouse pri golfovom ihrisku Tri duby za stredoslovenským Sliačom. Tu je príjemný bar a reštaurácia s terasou, kde varí šéfkuchár Ladislav Dibala, ktorý si urobil meno najmä počas predchádzajúceho pôsobenia v neďalekej reštaurácii Original & Wine Restaurant.

Do reštaurácie sa dá dostať autom celkom jednoducho, treba len trochu dávať pozor a sledovať smerovky ku golfovému klubu a rovnako bezproblémové je aj parkovanie. Jedálny lístok je stručný, je napísaný aj na veľkej tabuli nad barovým pultom, za ktorým je otvorená kuchyňa. Ponuku a la carte dopĺňa denná ponuka. Z polievok sme ochutnali  sezónnu tekvicovú ale urobenú trochu inak, s kokosovým mliekom, chutila nám. Z predjedál sme si dali Kačací rilletes, čo je vlastne niečo ako nátierka z kačacích zvyškov v kačacej masti. V Troch duboch k nej servírovali hrianky upečené na masti (alebo oleji). Pravdupovediac viac by nám chutili opečené na sucho, alebo obyčajný chlieb, lebo pomerne mastná nátierka a mastné hrianky boli dosť ťažké. Vyprážaný syr je jedlo, ktoré sa v našich končinách v minulých desaťročiach sprofanovalo, ale keď ho urobia dobrý, prečo nie... povedali sme si a ako jedno z hlavných jedál sme si dali Vyprážaný syr s domácimi hranolkami a tatárskou omáčkou . Syr tu podávajú trochu v inej forme, ako je bežná, boli to vlastne dva hranoly, ale urobené chutne. Hranolčeky boli domáce, ale mali sme pocit, že boli urobené z varených zemiakov, pretože boli mäkké a na povrchu pritom neopečené.

Aj druhé jedlo bola najklasickejšia klasika – Viedenský teľací rezeň so zemiakovou kašou. Kaša mala správnu konzistenciu, aj chuťovo bola v poriadku, rezne boli dva – naozaj statná porcia, ale ak ich nezvládnete, ochotne vám ich príjemná obsluha zabalí. 

 

© 2015 News and Media Holding

Nájdi reštauráciu alebo hotel