Tomáš Ondrčka na konferencii TREND-u

Hotelieri majú nového šéfa

Prezidentom Zväzu hotelov a reštaurácií SR sa stal Tomáš Ondrčka

17.5.2017 / Aktuality / jh
Majiteľ Afrodity Marián Filo dnes pendluje medzi reštauráciou a majerom.

Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť

Marián Filo mal jasnú víziu, keď ešte trend regionálnych potravín nebol trendom

Festival jedla

Moravské garden food festivaly štartujú v Olomouci

Kde k susedom za dobrým jedlom

10.5.2017 / Aktuality / jb
Omán

Ťava na tanieri, alebo ako sa varí v Ománe

Orientálna kuchyňa tu je vo všetkých svojich podobách

Jedlo v llietadlách

Jedlo v lietadle? Na servírovanie čaká aj päť dní

Pokrmy, ktoré letecké spoločnosti servírujú, sa varia často tak, aby vydržalo čakať celé dni

K zážitkovej gastronómii patria 1/11

Prečo sa už aj u nás oplatí objednať sa do reštaurácie

Toto sú miesta, kde si dovolia hosťa „organizovať“. Čo z toho má podnik a čo zákazník?

Moskva hotel Kosmos

Hotely v Moskve nemajú konkurenciu. V cenách

Cena ubytovania za noc prekračuje hranicu 300 eur

26.4.2017 / Aktuality / jh
Istanbul

Booking obvinili v Turecku z neférových praktík

Portál chcú miestne súdy zablokovať

22.4.2017 / Aktuality / jh
Smädní Slováci. Boom sa len začína
 1/8

Pivná revolúcia: Príbehy tých, ktorým pivo zmenilo život a stáli na počiatku boomu

Milovníci piva majú čo robiť. Na pivnej mape im každý mesiac pribudne aspoň jedna ďalšia zastávka a tempo nepoľaví ešte niekoľko rokov


NajnovšieNovšie
1 2 3 4 5 6 7 8...
StaršieNajstaršie