Divina v menu

Novinky v jedálnych lístkoch u reštaurácií Albrecht a Brasserie Anjou

388063
15.1.2013 / jh
Foto:Albrecht

Divinové menu ponúka najnovšie reštaurácia Albrecht Jaroslava Žídeka. V ponuke je Divinová paštéta s jablkovým šalátom, brusnicami a redukciou z červeného vína, Za surova marinované stehno z daniela so sušenými slivkami,  marhuľami a horčicovo -medovou omáčkou, tiež Grilované stehno z daniela s medovou cibuľou, šípkovou omáčkou a opečenými zemiakmi a Jelenie stehno na smotane s krupicovými knedličkami. Ako dezert sa podávajú Pečené jablká s lieskovcami, citrónovou mrveničkou  a vanilkovou omáčkou.

Sedemchodové degustačné menu pribudlo aj v Brasserii Anjou hotela Sheraton. Vytvoril ho šéfkuchár Tomáš Opletal spolu s Jaroslavom Žídekom s ktorým predtým roky pracoval v reštaurácii Flowers. Tvorí ho Amuse Bouche, teda malé predjedlo, Marinovaný údený pstruh, Tekvicové cappucino, ako hlavné jedlá sa podáva Morský ostriež a Grilovaný jelení chrbát, ako dezert syrový tanier a Gaštanové pyré s jablkami a marakujovou omáčkou.

© 2013 News and Media Holding

Diskusia (0reakcií)

Nájdi reštauráciu alebo hotel