Fou Zoo Academy prinesie do Bratislavy Márka Molnára

Počas štyroch večerov ukáže svoj pohľad na panázijskú kuchyňu

358151
22.9.2011 / TRENDreštaurácie.sk

Prekvapiť, pripraviť nečakané zážitky a vzdelávať. Tak prezentuje reštaurácia Fou Zoo jeden zo základných pilierov poslania svojej FOU ZOO Academy. Pilotným projektom FOU ZOO Academy bola spolupráca s Ichirom Kubotom, prvý októbrový týždeň prinesie na Slovensko ďalšiu zaujímavú osobnosť.

So skúsenosťami z prestížnej londýnskej Zumy, či spolupráce s géniom svetovej gastronómie Ferranom Adriom a Hestonom Blumenthalom, sa u nás predstaví Márk Molnár a počas štyroch večerov (5.-8. októbra od 18:00) ukáže svoj pohľad na panázijskú kuchyňu.

Už teraz vieme, aké menu môžu priaznivci FOU ZOO Academy očakávať. Lososový tatarák podávaný s kaviárom a chrumkavými ryžovými lupienkami. 
 Tataki z maslovej ryby s domácim koriandrovým pestom, Hamachi s jalapeño granitou, ázijskou yuzu omáčkou a čiernou havajskou soľou.
 , Výber šalátových listov s karamelizovaným grepom, javorovým sirupom a chrumkavými lupienkami v spojení s pečeným homárom s pikantnou maslovou ponzu omáčkou či Vzácne Wagyu na spôsob yakiniku, podávané s výberom grilovaných húb preliatych saké, s dresingom z čierneho korenia a ovocia yuzu. 




Posledný chod je Márkovým tajomstvom, rovnako ako netradičný miešaný drink, ktorý bude k nemu podávaný. Jedlá a kombinácie, ktoré Márk pripraví, vznikli špeciálne pre FOU ZOO a nie je možné neochutnáť ich nikde inde na svete.

1x1-white

© 2011 TREND Holding

Diskusia (0 reakcií )

Nájdi reštauráciu alebo hotel