Keďže je obľúbeným miestom konania svadieb, mohli si budúci záujemcovia pozrieť vzorový set-up miestnosti, dekoráciu svadobného stola, dokonca sa dať nalíčiť. Súčasťou dňa otvorených dverí bol aj wellness deň s prezentáciou produktov, ktoré používajú na Slovensku len v tomto hoteli a vzorové masáže a nemohla chýbať živá hudba a krájanie narodeninovej torty.
Od svojho otvorenia 4. apríla 2011 získal hotel množstvo cenení, od Stavby roka 2011 až po tretie miesto v hodnotení hotelov TREND TOP Reštaurácie a hotely 2016, Certifikát výnimočnosti od užívateľov portálu Tripadvisor a hodnotenie 9,2 od užívateľov portálu Booking.com. Šéfkuchár hotelovej reštaurácie Peter Rupčík bol zaradený medzi 20 TREND TOP šéfkuchárov Slovenska 2016.
Za päť rokov prenocovalo v hoteli 65 000 hostí, vydalo sa 725-tisíc porcií jedla, najčastejšie si hostia pochutnávali na tradičných slovenských jedlách ako je pečená kačica s červenou kapustou a lokšami, či bryndzové halušky vo Furmanskej krčme, reštaurácii, ktorá sa nachádza oproti, ale tiež patrí k hotelu. Uskutočnilo sa tu 4 000 konferencií, seminárov a teambuildingov a len minulý rok tu mali 40 svadieb. Medzi návštevníkmi prevažujú najmä Slováci a Česi, ale mali tu aj návštevníkov zo vzdialených končín ako Japonsko, Austrália či Brazília.
Podľa riaditeľky hotela Zuzany Zadňančinovej, ktorá tu pracuje od otvorenia investovali v poslednom čase najmä do rozšírenia wellness zóny, vonkajších oddychových priestorov, pribudla tu exteriérová sauna a vírivka a ďalšie investície plánujú.