Servírovanie večere do lanovky

Nóbl večera sa dá urobiť aj - v lanovke

Lyžiarske strediská pred sezónou vymýšľajú, ako hosťom spríjemniť pobyt

aerorooms hotel praha 3

Praha má hotelík priamo v termináli letiska

Pre hostí, ktorí chcú prečkať tranzit v pohodlí a tých, ktorí letia skoro ráno

8.11.2019 / Aktuality / Ján Blažej
Husacie prsia

Na hus a kačku nedáme dopustiť, ale ide to aj inak

Na stoloch reštaurácií zavládli chute jesene

7Pines Resort na Ibize2

Sieť Kempinski rozširuje svoje portfólio

Uzavrela strategické partnerstvo, vytvorila novú značku a mieri do New Yorku

2.11.2019 / Aktuality / jh
Postřižiny - Orientačný bod: dva komíny dalešického pivovaru

Ako film dokázal zachrániť na Morave pivovar

V Dalešiciach sa pivo varí vďaka Postřižinám

31.10.2019 / Aktuality / Ján Blažej
Gastronomy - Ana Roš

Hviezdy ukazovali, čo všetko sa dá v kuchyni využiť

Kulinárske sympózium Gastronomy Slovakia bolo aj o Zero waste

Rio Interiér

Najväčšia gastroskupina robí veľké zmeny

Medusa Group mení názov, logo, sídlo aj stratégiu

25.10.2019 / Aktuality / jh
Náhľad vizuálu budúcej reštaurácie Medusa v Jurkovičovej teplárni

V Bratislave otvoria nové reštaurácie. Medusa mieri k Sky Parku aj do Pradiarne

Celkovo chystá skupina osem nových prevádzok, podnik Le Club v centre mesta zatvorila

Hotel Ottilia

Hotelom a penziónom sa darilo aj v auguste. Návštevnosť prekonala rekordy

Ubytovacie zariadenia v SR v auguste mali takmer 800-tisíc hostí

23.10.2019 / Ekonomika / TASR
Robert Tóth na konferencii Trend Horeca Manažment v roku 2017

Poznáme najlepšieho hoteliera Slovenska 2019

Hotelierom roka sa stal Róbert Tóth, riaditeľ hotela Radisson Blu Carlton

23.10.2019 / Aktuality / jh
NajnovšieNovšie
1 2 3 4 5 6 7 8...
StaršieNajstaršie
Nájdi reštauráciu alebo hotel