Kuchárska špička na Štrbskom Plese

Gurmánsky večer pre priaznivcov špičkovej gastronómie

350554
23.5.2011 / Jarmila Horváthová

Špičkoví slovenskí šéfkuchári budú variť 27. mája na podujatí nazvanom Tajomstvo zážitkovej gastronómie v tatranskom hoteli Crocus v Štrbskom Plese.

Svoje umenie budú prezentovať šéfkuchár bratislavskej reštaurácie Camouflage Martin Korbelič, ktorý je víťazom prvého ročníka slovenského kola prestížnej kuchárskej súťaže Bocuse d Or (na titulnej fotografii), Mário Dani, šéfkuchár nitrianskeho hotela Zlatý kľúčik, František Gogoľa, ktorý vedie reštauráciu wellnes hotela Kontakt v Starej Lesnej a Milan Poloha, ktorý šéfuje kuchyni reštaurácie Iris v košickom hoteli Zlatý dukát a od júla 2010 pôsobí aj v hoteli Crocus v Štrbskom Plese.

© 2011 News and Media Holding

Diskusia (0reakcií)

Nájdi reštauráciu alebo hotel