Diskusia (4reakcie)

  • 26.5.2018 / -Moss- / Reagovať

    Kedysi ste s nim radi robili rozhovory. Aspon dvakrat do roka velke interview s tymto uzasnym vizionarom, Jobs slovenskej gastro sceny. A teraz taketo mrzutosti. Najprv daniari, potom konkurz :)

    • 26.5.2018 / OliWer1 / Reagovať

      +

      • 28.5.2018 / HlasNaHlas / Reagovať

        +
        skrátka Slovač v zahraNIČí

  • 29.5.2018 / Miskooo / Reagovať

    Tento pán má zaujímavý biznis model ak sa pozrieme na finančnú stránku jeho podnikania.


    v SR otváral ohromné množstvo reštaurácií, a veľmi rýchlo. Podľa finstat.sk je abnormálne zadĺžený, a za 9 rokov fungovania dokázal len raz vygenerovať zisk. Jeho Viedenská pobočka naakumulovala za 6 rokov straty vo výške 1,5mil € ako píše KURIER.AT


Nájdi reštauráciu alebo hotel