Refugi Muleta 2

Na Malorku ľahko a lacno. Aj s ubytovaním

Hotely na obľúbenom ostrove sú drahé, ale bývať sa dá aj za pár eur

šunka, mäso

Hotelieri: Povinnosť zverejňovať krajinu pôvodu mäsa považujeme za zbytočnú

Zverejňovať pôvod mäsa ide v prípade Slovenska nad rámec bežnej praxe v európskych krajinách

13.9.2019 / Ekonomika / TASR 7
Z minuloročnej (ne) konferencie Gastrolove

Otvoriť si vlastný podnik môže byť aj cesta do pekla

Aby sa tak nestalo, budú radiť v Trnave tí, ktorí sú v gastre úspešní

13.9.2019 / Aktuality / jh 1
Jedlo

Ľudia budú viac informovaní o pôvode mäsa v reštauráciách

Ľudia budú lepšie informovaní o pôvode mäsa, ktoré konzumujú v stravovacích zariadeniach.

12.9.2019 / Ekonomika / TASR
Rastislav Amrich

Slovenské hotely ozelenejú. Ale nebude to od závisti

Ekologizáciou hotelov a reštaurácií by nemal utrpieť komfort hosťa

Extravagantná izba so svojimi tvorcami

Aj ryba, aj rak – alebo dva štýly v jednej izbe

V Londýne je prvá hotelová izba, „predelená“ na polovicu

10.9.2019 / Relax / jh
Dovolenka na Slovensku - Starý Smokovec

Ubytovatelia hlásia rekordné slovenské leto, prispeli k tomu príspevky na rekreáciu

Nový zákon zapríčinil, že sa plnili aj menšie zariadenia

6.9.2019 / Relax / jh 5
Kempinski Palace Portorož

Kuchári z Tatier priniesli k moru trochu horskej prírody

Hosťovali v hoteli Kempinski Palace Portorož

5.9.2019 / Aktuality / jh
Rezne v Meissl & Schadn

Viedenský rezeň je najlepší vo Viedni. Ale kde?

Tu je TOP 5 podnikov, kde ich vedia naozaj ukážkovo urobiť

3.9.2019 / Aktuality / jh 1
Gordon Ramsay Steak Bar

Známy televízny šéfkuchár získal 100 miliónov

A chce aj za ne za päť rokov otvoriť 100 reštaurácií

1.9.2019 / Aktuality / jh 1
NajnovšieNovšie
1 2 3 4 5 6 7 8...
StaršieNajstaršie
Nájdi reštauráciu alebo hotel