Albertína robí Štefánikovi dobré meno

Albertína robí Štefánikovi dobré meno

Návod na inovácie - podľa receptúry, a predsa netradične

6.10.2008 / Aktuality / TREND 1

Čo má rád: Ján Staroň

Najradšej pripravuje divinu a veľmi rád ju má aj pred sebou na tanieri

25.9.2008 / Aktuality / shp

Čo má rád: Ľubomír Valčuha

Bodka za hostinou v podobe syra nemá chybu

19.9.2008 / Aktuality / shp

Čo má rád: Jozef Haluza

Ak mám porovnať reštaurácie na Slovensku s nemeckými, tak našim podnikom chýba rodinná atmosféra

Čo má rád: David Diaz Delgado

Nadovšetko si cení čistotu, nielen pracovného prostredia, ale aj kulinársku čistotu

14.8.2008 / Aktuality / shp
Čierne perly gastronómie

Čierne perly gastronómie

Oliva patrí do kuchyne i do baru

Čo má rád: Ladislav Végh

Konkurencia je zdravá vec, lebo manažérov či šéfkuchárov núti stále sa obzerať okolo a nechať sa inšpirovať

25.7.2008 / Aktuality
Raz ochutnať je viac, než stokrát vidieť

Čo má rád: Jaroslav Korbaš

Somelierstvo nepokladám za odbornosť, ktorá sa dá naučiť v škole či kurze

Bohatá história Sicílie na tanieri

Bohatá história Sicílie na tanieri

Pravlasť špagiet a makarónov je na juhu Talianska

27.6.2008 / Aktuality / Linda Adameková 1

Čo má rád: Kozmos Málek

Nadchla ma rôznorodosť španielskej regionálnej kuchyne

19.6.2008 / Aktuality / shp