Bublinkové osvieženie k jedlu patrí

Bublinkové osvieženie k jedlu patrí

Sekty a šampanské sa v gastronómii využívajú veľmi málo

Čo má rád: Daniel Guspan

Obľubuje podniky s jasným konceptom, kde cítiť aj rukopis šéfkuchára

24.5.2009 / Aktuality / shp
Čo má rád: Colin Field

Čo má rád: Colin Field

V „jeho“ bare sa nielen pije, ale aj vychutnáva, rozpráva, rozoberajú sa najrôznejšie témy

17.4.2009 / Aktuality / shp

Brno otvorilo prvé bio reštaurácie

Ekologický pôvod surovín používaných pri výrobe jedál je garantovaný

2.4.2009 / Aktuality / am

Čo má rád: Jozef Bystrický

Mám rád pocit, že rovnako fungujú všetky bunky hotela

30.3.2009 / Aktuality
Bašta pod Koloseom

Bašta pod Koloseom

V názve rýchlosť, v podniku pohoda – kombinácia hodná záujmu

20.3.2009 / Aktuality / TREND 1

Čo má rád: Arieh Bolyos

Rád vyhľadáva lokálne špeciality, ktoré môžu aj doslova šokovať

9.2.2009 / Aktuality

Bratislava ochutná tirolské špeciality

Tradičné údeniny, syry a vína ponúknu na veľtrhu

21.1.2009 / Aktuality / dh
Barly čiernej dámy

Barly čiernej dámy

Kávičkári sú čoraz vzdelanejší, mnohé kaviarne však trendy nestíhajú

Beniczky varí po francúzsky

Beniczky varí po francúzsky

Nová bystrická reštaurácia sa inšpiruje mediteriánskou a francúzskou kuchyňou

16.1.2009 / Aktuality / dh
Nájdi reštauráciu alebo hotel