Pivovar zvonku

Pivovar, ktorý zapísali do guinnessovky

V Bayreuthe vytvorili komplex múzea, pivárne a bavorskej kuchyne

30.5.2017 / Aktuality / Ján Blažej
obed po nemecky

Obedové menu? Rezeň už reštauráciu nespasí

Reštauračné stravovanie potrebuje nový rozmer a myšlienku

birell_flasa

Medzinárodné uznanie

Birell je šampiónom nealkoholických pív

26.5.2017 / Aktuality / md
Chefdays 2016

Svetová kuchárska špička nebola nikdy bližšie Slovensku

V rakúskom Grazi bude kuchárske sympózium Chefsdays

24.5.2017 / Aktuality / jh
Tomáš Ondrčka na konferencii TREND-u

Hotelieri majú nového šéfa

Prezidentom Zväzu hotelov a reštaurácií SR sa stal Tomáš Ondrčka

17.5.2017 / Aktuality / jh
Majiteľ Afrodity Marián Filo dnes pendluje medzi reštauráciou a majerom.

Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť

Marián Filo mal jasnú víziu, keď ešte trend regionálnych potravín nebol trendom

Festival jedla

Moravské garden food festivaly štartujú v Olomouci

Kde k susedom za dobrým jedlom

10.5.2017 / Aktuality / jb
Omán

Ťava na tanieri, alebo ako sa varí v Ománe

Orientálna kuchyňa tu je vo všetkých svojich podobách

Jedlo v llietadlách

Jedlo v lietadle? Na servírovanie čaká aj päť dní

Pokrmy, ktoré letecké spoločnosti servírujú, sa varia často tak, aby vydržalo čakať celé dni