Čo má rád: Ján Semaňák

Profesionálna gastronómia, vrátane nápojov, stojí na malosériových delikatesách

14.6.2009 / Aktuality / shp

Bryndzový slovníček

Aká je to salašnícka, liptovská či letná bryndza

12.6.2009 / Aktuality / shp

Čo má rád: Andrej Bruna

Jedlo by sa malo premyslieť a pripraviť sa naň z každej stránky

5.6.2009 / Aktuality / shp
Bublinkové osvieženie k jedlu patrí

Bublinkové osvieženie k jedlu patrí

Sekty a šampanské sa v gastronómii využívajú veľmi málo

Čo má rád: Daniel Guspan

Obľubuje podniky s jasným konceptom, kde cítiť aj rukopis šéfkuchára

24.5.2009 / Aktuality / shp
Čo má rád: Colin Field

Čo má rád: Colin Field

V „jeho“ bare sa nielen pije, ale aj vychutnáva, rozpráva, rozoberajú sa najrôznejšie témy

17.4.2009 / Aktuality / shp

Brno otvorilo prvé bio reštaurácie

Ekologický pôvod surovín používaných pri výrobe jedál je garantovaný

2.4.2009 / Aktuality / am

Čo má rád: Jozef Bystrický

Mám rád pocit, že rovnako fungujú všetky bunky hotela

30.3.2009 / Aktuality
Bašta pod Koloseom

Bašta pod Koloseom

V názve rýchlosť, v podniku pohoda – kombinácia hodná záujmu

20.3.2009 / Aktuality / TREND 1

Čo má rád: Arieh Bolyos

Rád vyhľadáva lokálne špeciality, ktoré môžu aj doslova šokovať

9.2.2009 / Aktuality
Nájdi reštauráciu alebo hotel