Raz ochutnať je viac, než stokrát vidieť

Čo má rád: Jaroslav Korbaš

Somelierstvo nepokladám za odbornosť, ktorá sa dá naučiť v škole či kurze

Bohatá história Sicílie na tanieri

Bohatá história Sicílie na tanieri

Pravlasť špagiet a makarónov je na juhu Talianska

27.6.2008 / Aktuality / Linda Adameková 1

Čo má rád: Kozmos Málek

Nadchla ma rôznorodosť španielskej regionálnej kuchyne

19.6.2008 / Aktuality / shp

Bratislava na jedálnom lístku

V historickom centre pribudla reštaurácia Prešburg

13.6.2008 / Aktuality / dh

Čo má rád: Ladislav Kovács

Atmosféru reštaurácií malých pivovarov je neopakovateľná

5.5.2008 / Aktuality / sh

Čo má rád: Andrea Accordi

Pri návšteve reštaurácií sa síce tvári ako bežný hosť, no ani tu neprestáva byť šéfkuchárom

21.4.2008 / Aktuality
Allegro, to je nielen gastronomický zážitok

Allegro, to je nielen gastronomický zážitok

Čo sa skrýva za hviezdičkou od Michelina

7.4.2008 / Aktuality / TREND

Čo má rád: Branislav Hažík

Poradiť, naučiť niečo nové, školiť, vzdelávať a vidieť, že to mojich žiakov skutočne zaujíma, to mám rád

18.3.2008 / Aktuality / shp

Čo má rád: Jean-Luc Rocha Serralheiro

Francúzsky šéfkuchár experimentuje a kombinuje chute, ktoré sa harmonicky dopĺňajú

14.3.2008 / Aktuality / shp

Čo má rád: Jozef Klubník

Popri spoznávaní cudzieho nezabúdame na tunajšiu tradičnú kuchyňu a aj ju vhodne prezentujeme zahraničným hosťom

29.2.2008 / Aktuality / shp
Nájdi reštauráciu alebo hotel