Hangar - expozicia

Letecký hangár pre milovníkov zážitkov z jedla

Na svoje si tu prídu na svoje gourmeti aj milovníci techniky

Festivalové jedlo savoy

Najúspešnejšie jedlá a reštaurácie Zimného festivalu jedla

Reštaurácie počas štyroch týždňov navštívilo 7000 ľudí

26.2.2017 / Aktuality / jh
1487800887-Titulka-Chefparade.jpg

Dá sa naučiť variť za 5 a pol hodiny? Boli sme na rýchlokurze

V Chefparade sme testovali intenzívny kurz varenia pre začiatočníkov

23.2.2017 / Články
Obchodný sládok Karol Franze s trofejou

Zlatá pivná pečať 2017

Sedem umiestnení v prestížnej súťaži získal pivovar Heinekenu v Hurbanovo

21.2.2017 / Aktuality / md
Kempinski Havana

Kempinski otvorí na jar hotel v Havane

Sieť okrem nového projektu zaujala oznamom, že nie je na predaj

21.2.2017 / Aktuality / jh
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

Best Hotel Properties vstupuje na britský trh

Do portfólia získala hotel pri Westminsterskom paláci

16.2.2017 / Aktuality / jh
Milan Bílik a Radoslav Valápka

V Eurovei otvorili dvojpodlažný pivný podnik s najväčšou ponukou pív

Podnik Craft Beer Gallery bude ponúkať návštevníkom 33 rôznych pív

15.2.2017 / Aktuality / Jozef Tvardzík 4
Šéfkuchár Jaroslav Zidek

Jaroslav Žídek presídlil do Grand Hotela River Park

Stal sa šéfkuchárom reštaurácie Riverbank a executive chefom hotela

13.2.2017 / Aktuality / jh
P_Oravec

Najhlavnejšou prísadou v kuchyni je entuziazmus

Čo má rád šéfkuchár Peter Oravec

jamie oliver 1

J. Oliver bude mať na viedenskom letisku tri podniky

Britská kuchárska hviezda chce viac reštaurácií mimo Británie

8.2.2017 / Aktuality / Ján Blažej