Jahodová Nitra

Ako sa robí gastrofestival v réžii mesta

Jahodová Nitra je akcia, ktorá je na Slovensku ojedinelá

10.6.2017 / Aktuality / jh
World Class

Diageo World Class Slovakia 2017 má víťaza

Košičán Lukáš Vrábeľ získal titul najlepšieho barmana Slovenska

9.6.2017 / Aktuality / md
jahody so špargľou

Jahody s mäsom alebo zeleninou? Prečo nie

Červený plod sa prebojoval v reštauračných kuchyniach aj tam, kde by sme ho nečakali

Moxy schwechat exteriér

Marriott otvoril vo Schwechate lifestylový hotel

Patrí k expandujúcej značke Moxy

5.6.2017 / Aktuality / Ján Blažej
Tatársky biftek

Návrat surového mäsa na taniere hostí

Novela vyhlášky platí od dnes, okrem tataráku oficiálne povoľuje napríklad aj sous vide

najlepší kuchári Rakúska 1

Najlepší rakúski kuchári varia na vidieku

Kam sa ísť u susedov najesť, ak chcete výnimočnú kuchyňu

Pivovar zvonku

Pivovar, ktorý zapísali do guinnessovky

V Bayreuthe vytvorili komplex múzea, pivárne a bavorskej kuchyne

30.5.2017 / Aktuality / Ján Blažej
obed po nemecky

Obedové menu? Rezeň už reštauráciu nespasí

Reštauračné stravovanie potrebuje nový rozmer a myšlienku

birell_flasa

Medzinárodné uznanie

Birell je šampiónom nealkoholických pív

26.5.2017 / Aktuality / md
Chefdays 2016

Svetová kuchárska špička nebola nikdy bližšie Slovensku

V rakúskom Grazi bude kuchárske sympózium Chefsdays

24.5.2017 / Aktuality / jh