Chute Francúzska

Francúzsko sa bude u nás chutnať v 15 podnikoch

Len dve sú v Bratislave, zvyšok po celom Slovensku

20.3.2017 / Aktuality / jh
nejlepšie hotely na Slovensku - A. Farkašová z  Amade Chateau a A. Spišiaková z Grand Hotel Kempinski High Tatras

TREND vyhlásil najlepšie reštaurácie, hotely a penzióny 2017

Najúspešnejšie reštaurácie sú z Bratislavy, hotely z celého Slovenska

Farmári v horách

Štajerskí farmári predávajú aj v 2 700 metrov nad morom

Pred vysokohorskými chatami a vlekmi ponúkajú tradičné výrobky

16.3.2017 / Aktuality / jb
hotel-nový

V Dunajskej Strede otvoria nový hotel

Bude súčasťou rekreačného zariadenia Thermalpark

16.3.2017 / Aktuality / jh
4 pivovarské múzeum v plzenskom podzemí DSC_0256

Dámy majú v Plzni špeciálnu pivnú cestu

Okrem ochutnávok piva sú v nej napríklad pivné kúpele

12.3.2017 / Aktuality / Ján Blažej
Minibary v hoteloch

Minibary miznú z hotelov. Sú pre hotelierov nerentabilné a nákladné

Hotely si uvedomujú, že spoločná kaviareň je oveľa lacnejšia ako minibary na izbách

9.3.2017 / Aktuality / Jozef Tvardzík 3
Patrik Delaney na minuloročnej Horeca Manažment

Hotel je taký, akí sú jeho vlastníci a manažéri

Konferencia Horeca manažment bude o problémoch slovenského turizmu a východiskách

9.3.2017 / Aktuality / lju
amador-s-wirtshaus

Kam najbližšie za reštauráciami ocenenými Michelinom

Viedeň má štvrtú s dvoma hviezdičkami

Galicia Nueva exteriér

Historické hotely Slovenska sa rozšírili

Novým členom je zámocký hotel Galicia Nueva v Haliči

6.3.2017 / Aktuality / jh
Pivo

Úspech Urpinera inšpiruje, v Banskej Bystrici vzniká jeden pivovar za druhým

Po Urpineri, Krebsovi a Baranovi chcú ďalšie dva pivovary v meste rozbehnúť aj firmy Pedotron a Proto

4.3.2017 / Firmy / Ivan Haluza