Vitis

Ocenenie slovenských vín

Hubert a Chateau Pezinok zažiarili za veľkou mlákou

4.4.2017 / Aktuality / md
Letisko hongkong

Cestujúcim najlepšie varia na letisku v Hongkongu

Najlepším letiskovým hotelom je Crowne Plaza Changi Airport v Singapure

3.4.2017 / Aktuality / jb
Piva

Pivovarnícka jar

Na trh pribudli Kelt Majster, Bažant Radler Jahoda – Rebarbora aj nealkoholický Birell Zelený jačmeň

1.4.2017 / Aktuality / md
Dezerty - GH Kempinski hniezdo

Chuť na sladké? Trendy vrátili dezerty do hry

V sladkej gastronómii vládne odľahčovanie, fusion i kreativita

Paulus prestieranie

Ako sa varí u „hviezdičkového“ Romana Paulusa

Jeho kuchyňu ocenenú Michelinom, bolo možné ochutnať v bratislavskom Savoy Restaurant

Kde sa (naozaj) dobre najesť a zrelaxovať Na Slovensku 1/15

Kde sa dá (naozaj) dobre najesť a zrelaxovať na Slovensku

Najlepšie reštaurácie podľa hodnotenia TRENDU sú v Bratislave, hotely po celej krajine

Chute Francúzska

Francúzsko sa bude u nás chutnať v 15 podnikoch

Len dve sú v Bratislave, zvyšok po celom Slovensku

20.3.2017 / Aktuality / jh
nejlepšie hotely na Slovensku - A. Farkašová z  Amade Chateau a A. Spišiaková z Grand Hotel Kempinski High Tatras

TREND vyhlásil najlepšie reštaurácie, hotely a penzióny 2017

Najúspešnejšie reštaurácie sú z Bratislavy, hotely z celého Slovenska

Farmári v horách

Štajerskí farmári predávajú aj v 2 700 metrov nad morom

Pred vysokohorskými chatami a vlekmi ponúkajú tradičné výrobky

16.3.2017 / Aktuality / jb