Ako nebyť závislý od bookingu a zľavových portálov

Ako nebyť závislý od bookingu a zľavových portálov

Je digitálny marketing priateľ či nepriateľ slovenských hotelov?

Tri pivné špeciály Zlatý Bažant Hurban Legend

Hurban z Hurbanova

Tri pivné špeciály Zlatý Bažant Hurban Legend inšpirované Jozefom Miloslavom Hurbanom

29.4.2019 / Aktuality / md
Zelenina - vňate sú trendom gastronómie

Vňať a šupky na tanieri. Tak vyzerá nový gastrotrend

Špičkoví šéfkuchári spotrebujú v kuchyni všetko

29.4.2019 / Aktuality / jh
Smartfood4

Toto je 10 najlepších reštaurácií na strednom Slovensku

Vybrali sme najlepšie možnosti, kde sa najesť podľa TREND TOP reštaurácie

26.4.2019 / Relax / Jarmila Horváthová
Vegetariánsky burger 3

Veggie burger si už nedáte. Možno ho zakážu

Pojmy burger, rezeň, či steak by sa mali používať len pre výrobky z mäsa

22.4.2019 / Aktuality / jh
Las Vegas - žraloky

Jedna noc za 100-tisíc dolárov. So žralokmi vo formaldehyde

V Las Vegas otvorili najdrahšie hotelové ubytovanie na svete

13.4.2019 / Aktuality / jh 1
Crowne_Plaza_Changi_Airport_ nazén v noci

Najlepší letiskový hotel? Víťaz ohuruje už päť rokov

Kde sú najlepšie? Prvenstvo majú v Ázii

10.4.2019 / Aktuality / Ján Blažej
Ebenica Siesta 3

Vypiť zdravo za deň 8 šálok kávy? Takto sa to dá

Tajomstvo je v zníženom obsahu kofeínu švajčiarskym vodným procesom

9.4.2019 / Aktuality / jh
Marc Almert, majster sveta

Ako sa stať najlepším someliérom na svete

Slovenský účastník dosiahol na šampionáte najlepšie umiestnenie v histórii

8.4.2019 / Víno / Denisa Šutáková
Nájdi reštauráciu alebo hotel