Lesná - Maďarská kuchyňa

Ako robiť gastroeventy v hoteli? Pod Tatrami majú know-how

Pri degustačných večeriach sú našinci citliví na cenu a experimenty

Crustino 1

Medusa prebrala človeka z Yeme. Otvorila si vlastnú pekáreň

Skupina otvorila vlastnú pekársku a cukrársku výrobu a predajňu

14.2.2019 / Relax / jh
Tradície - pirohy

To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu

Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám

11.2.2019 / Aktuality / jh
Medvedí brloh Strachan

Toto sú najlepšie reštaurácie v slovenských horách

Kam na chutné jedlo po lyžovačke? Prinášame niekoľko tipov

Peter Štecko

Štecko chce viac pivární Klubovňa. Môže pribudnúť ďalších osem

Medusa Group chce ďalej rozširovať aj závodné jedálne pre veľké fabriky či logistické centrá

6.2.2019 / Firmy / Ivan Haluza
Hin und Weg Dolné Rakúsko

Ako sa robí zo zdanlivého nedostatku výhoda? Rakúšania to vedia

Dolnorakúsky touristboard pomáha aj ubytovateľom

6.2.2019 / Aktuality / jh
Chateau Herálec

Za najkrajšími hotelmi Európy treba ísť (aj) k susedom

V tohtoročnom zozname podľa magazínu Geo sú aj dva hotely z ČR

3.2.2019 / Aktuality / Ján Blažej
Hotel Maxx Royal Kemer Resort Izba

Pozrite si 10 najobľúbenejších hotelov v Európe

Portál Tripadvisor zverejnil rebríčky najpreferovanejších hotelov svojich užívateľov

Žatec

Ako urobiť zo zdevastovaného predmestia atrakciu

Chmeľ, pivo a ich výrobcovia majú v Žatci svoj chrám

28.1.2019 / Aktuality / Ján Blažej
Adult only - hotel-lesna

Top slovenské hotely, kde vám nehrozí detský krik

Toto je výber zariadení (takmer) bez detí na Slovensku a zopár (určite bez nich) u susedov

26.1.2019 / Relax / Jarmila Horváthová 3
Nájdi reštauráciu alebo hotel