Unikátny USDA prime steak v reštaurácii Kogo

Prime dostane menej ako 2% hovädzieho mäsa produkovaného v USA

330956
15.2.2011 / TRENDreštaurácie.sk

Bratislavská reštaurácia Kogo zaradila do svojej ponuky steak, ktorý spĺňa najprísnejšie kritériá USDA (United State Department of Agriculture), Ministerstva pôdohospodárstva USA. Steak klasifikovaný ako USDA prime je chutný, mäkký, šťavnatý s delikátnou maslovou dochuťou, čo ho zaraduje medzi najlepšie na svete a na Slovensku je unikátom.

Hodnotenie USDA prime dostane menej ako 2% hovädzieho mäsa produkovaného v USA, ktoré musí spĺňať prísne kritéria - musí byť z mladého hovädzieho mäsa a musí mať výrazne mramorovanie (marbelling), teda jemné tukové ostrovčeky medzi chudými mäsovými vláknami. 

Certifikát od USDA k predávaným steakom je k nahliadnutiu v reštaurácii Kogo.

  • Pozrite si kompletné menu reštaurácie Kogo

© 2011 News and Media Holding

Diskusia (0reakcií)

Nájdi reštauráciu alebo hotel