Ľudia sú unavení z reštauračných jedál, ktoré sú všade rovnaké

Vlastní vychytenú reštauráciu, ktorá je v malej dedinke, odrezanej od sveta. Aj tak sa jej podarilo získať titul najlepšej šéfkuchárky sveta. Ana Roš je slovinská šéfkuchárka reštaurácie Hiša Franko v Kobaride na slovinsko-talianskych hraniciach.

495407
6.6.2019 / Michal Kordoš
Hiša Franko

V rozhovore sa dočítate aj:

- V čom je problém reštaurácií v našom regióne

- Prečo stúpa popularita žien šéfkuchárok

- Aké náročné je podnikať v gastro biznise

Dočítajte celý článok s predplatným TRENDU

už od 94 centov / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Sektorové rebríčky, hospodárske výsledky firiem
  • Obmedzenie reklamy na TREND.sk

Odomknite článok cez SMS
s týždenným predplatným len za 1,90 €

Získajte prístup za pár sekúnd cez SMS objednaním týždenného predplatného TREND Digital s automatickou obnovou.

Viac informácií.

Diskusia (0reakcií)

Nájdi reštauráciu alebo hotel