Aké víno k jedlu
K dnešnému menu vyberá vína Štefan Valovič, someliér Hotela Devín v Bratislave a prezident Asociácie someliérov Slovenska.
24.10.2002 / TREND
Diskusia (2reakcie)
-
otazka alebo odpoved
15.2.2003 / soldan@kiwwi.sk / Reagovať
Je to veľmy pekné ale škoda že neodporučaš slovenské značky k jedlám a máme ich tu dosť to my ver.
CHCEL BY SOM SA STEBOU STRETNUT AK MôžEš TAK SA OZVI lebo ja robým ochutnávky vín tak ma to zaujíma.s pozdravom Palo -
reakcia
21.10.2003 / robert.palenik@zoznam.sk / Reagovať
vazeny pan prezident
ja som si myslel ze triesloviny v bielom vine zohravaju zanedbatelnu
ulohu
- alebo ako ste to mysleli s vacsim obsahom trieslovin v bielom vine
Na pridanie príspevku do diskusie sa musíte prihlásiť. Ak ešte nemáte konto, zaregistrujte sa.
Nájdi reštauráciu alebo hotel

Trenčiansky kraj
1
Afrodita
3-4
Elite Restaurant
Všetky reštaurácie
Všetky hotely
Financie
Termínované vklady - porovnanie úrokov
05.12.2019
Hypotéky - porovnanie úrokov
05.12.2019
Kreditné karty - porovnanie podmienok
05.12.2019
Hľadáte náhradu za účet v Zune? Použite náš porovnávač
05.12.2019