Partnerstvo jedla a vína

Someliér tentoraz vyberá vína z vínnej karty reštaurácie Tri studničky zverejnenej v internete

7.1.2003 / Víno / Štefan Valovič

Bublinky, ktoré znásobujú buket a chuť

Slovensko patrilo k priekopníkom vo výrobe šumivých vín

17.12.2002 / Víno / Štefan Valovič

Vína k maďarskej kuchyni

Vína k typickým jedlám maďarskej kuchyne vyberá Štefan Valovič, someliér Hotela Devín v Bratislave a prezident Asociácie someliérov Slovenska.

3.12.2002 / Víno / Štefan Valovič

Víno je investíciou do radosti zo života

Zahraničné vína, ktoré sa dajú kúpiť pod tristo korún za fľašu, majú iba kvalitu slovenských stolových vín

3.12.2002 / Víno / Peter Kremský 4

Ročník 2002 je jeden z najlepších i najhorších zároveň

Vinohradníci sa pre nízke hektárové výnosy chytajú za hlavu, výrobcovia a nároční konzumenti sa tešia na výnimočnú kvalitu

2.12.2002 / Víno / Martin Motáček 3

Práca s vínom je obrad

Podávanie červeného vína sa často spája s dekantáciou – oddelením usadenín a pomalým prevzdušnením pred konzumáciou

21.11.2002 / Víno / Vladimír Hronský

Dnes sa začalo predávať nové Beaujolais

Kvalita ročníka 2002 vynikne najmä v porovnaní so slabším ročníkom 2001

21.11.2002 / Víno / TASR | TREND.sk

Aké víno k rybám

Vína vyberá Štefan Valovič, someliér Hotela Devín v Bratislave a prezident Asociácie someliérov Slovenska

7.11.2002 / Víno / TREND

Blíži sa veľký sviatok Beaujolais Nouveau

Už 21. novembra sa v mestách po celom svete objavia plagáty s nápisom "Le Beaujolais Nouveau est arrivé!"

4.11.2002 / Víno / Martin Motáček 2

Aké víno k jedlu

K dnešnému menu vyberá vína Štefan Valovič, someliér Hotela Devín v Bratislave a prezident Asociácie someliérov Slovenska.

24.10.2002 / Víno / TREND 2