Francúzsky imidž, stredoeurópsky pas

André si od svojich rodičov Frankovky a Svätovavrineckého zobral tie lepšie vlastnosti

17.7.2003 / Víno / Peter Kremský

Pri divine pozor aj na omáčky

K steakom z jeleňa či diviaka sa zvyčajne servíruje Cabernet Sauvignon, Alibernet či Neronet, ale neplatí to vždy

10.7.2003 / Víno / Štefan Valovič

Limbašská nemecká klasika

Silván patrí k tradícii slovenského, rakúskeho i nemeckého vinohradníctva a pri kvalitnej starostlivosti prináša výborné výsledky

3.7.2003 / Víno / Peter Kremský

K zverine možno podávať aj robustné biele vína

Z diviny sa pripravujú väčšinou ťažšie a výraznejšie jedlá, ktoré v čaši vína potrebujú obdobného spoločníka.

27.6.2003 / Víno / Štefan Valovič

Merlot tvorí nenápadné pozadie slávy Bordeaux

Globálne otepľovanie priťahuje túto odrodu aj do slovenských viníc

19.6.2003 / Víno / Peter Kremský 2

Someliérske finále bolo mladé

Aj správny servis skultúrňuje konzumáciu vína

12.6.2003 / Víno / Jana Janků 1

Zelený Francúz – priateľ cesnaku

Biele víno odrody Sauvignon blanc patrí k najvychytenejším z vinárskeho sveta

6.6.2003 / Víno / Peter Kremský 1

Hydinové špeciality si pýtajú výraznejšie vína

K pečenému kuraťu barikové Chardonnay, k plnenému moriakovi a husi s červenou kapustou radšej mladé červené

28.5.2003 / Víno / Štefan Valovič

Modrý portugal - stredoeurópska popoluška

Ak vám príde vhod ľahšie, mladé červené víno, siahnite po modrom portugale

21.5.2003 / Víno / Peter Kremský

Pezinské Vínne trhy úspechom Moravy

Šampiónom sa stal Merlot z Rakvíc, vicešampiónom Chardonnay od trnavských vinárov

15.5.2003 / Víno / Peter Kremský
Nájdi reštauráciu alebo hotel
Víno roka