Ľahké víno na dlhé trate

Rizlingu vlašskému dáva typickú sviežosť vyšší obsah kyselín

31.10.2003 / Víno / Peter Kremský

Beaujolais Nouveau 2003 - výnimočný ročník

Opulentné arómy bobúľ ovocia sa s takou intenzitou poslednýkrát objavili v roku 1978

28.10.2003 / Víno / Martin Mráz 4

Slovensku sa predstavilo Château Gruaud-Larose

Kvalitné červené vína potrebujú čas na vyzretie

22.10.2003 / Víno / TREND

Modrý kráľ menom Vidure

Cabernet Sauvignon poskytuje vynikajúce červené vína s nezameniteľným odrodovým buketom a chuťou po čiernych ríbezliach

20.10.2003 / Víno / Martin Mráz 3

Neronet nie je len pastva pre oči

Stredoeurópske červené vína sú nielenže menej plné, ale zväčša majú menej sýtu farbu

17.10.2003 / Víno / Peter Kremský 1

Červené hity ročníka 2002

Výber najzaujímavejších slovenských červených vín ročníka 2002

12.10.2003 / Víno / Martin Mráz 6

K bravčovému červené s jemnou kyselinkou

Francúzi sú zdravší, lebo cholesterol neutralizujú vínom

9.10.2003 / Víno / Štefan Valovič

Tramín a jeho dvadsať chutí a vôní

Biele víno, ktoré vďaka ružovým bobuliam nesie prívlastok – červený

2.10.2003 / Víno / Peter Kremský 1

K jahňacine pite plné červené

V kombinácii s vhodným vínom prináša mimoriadny gurmánsky zážitok

26.9.2003 / Víno / Štefan Valovič

Červené spod rakúskych Álp

Zweigeltrebe spája vlastnosti frankovky a svätovavrineckého

19.9.2003 / Víno / Peter Kremský 2
Nájdi reštauráciu alebo hotel
Víno roka