Hydinové špeciality si pýtajú výraznejšie vína

K pečenému kuraťu barikové Chardonnay, k plnenému moriakovi a husi s červenou kapustou radšej mladé červené

28.5.2003 / Víno / Štefan Valovič

Modrý portugal - stredoeurópska popoluška

Ak vám príde vhod ľahšie, mladé červené víno, siahnite po modrom portugale

21.5.2003 / Víno / Peter Kremský

Pezinské Vínne trhy úspechom Moravy

Šampiónom sa stal Merlot z Rakvíc, vicešampiónom Chardonnay od trnavských vinárov

15.5.2003 / Víno / Peter Kremský

Pinotov mladší a slávnejší brat

Chardonnay je skutočným hitom sveta bieleho vína

7.5.2003 / Víno / Peter Kremský

Slovenská Rača a rakúsky Gols majú spoločné záujmy

Cieľom vinárov z Rače je napojiť Malokarpatskú vínnu cestu na rakúske a následne európske cesty

7.5.2003 / Víno / Alžbeta Capková

Vína k ľahkým jedlám z hydiny

Jedlá z hydiny nájdeme takmer v každej národnej kuchyni a zrejme vo všetkých slovenských reštauráciách – výber vhodných vín je rovnako široký

2.5.2003 / Víno / Štefan Valovič

Zakladateľ burgundského rodu

Pinot noir je nápoj s rodokmeňom, vedomý si svojej hodnoty

23.4.2003 / Víno / Peter Kremský 1

Kurz someliérov

Začalo sa pravidelné vzdelávanie someliérov

17.4.2003 / Víno / Oliver Brunovský

Víno, čo preslávilo Radošinu viac ako naivné divadlo

Pre víno z bieleho hrozna pinot gris je typická chuť orieškov, ale aj zemiakov a chleba

9.4.2003 / Víno / Peter Kremský

Víno sa kamaráti s ovocím

Vône a chute ovocia, ktoré nachádzame vo vínach, sú signálom, že víno sa dá dobre kombinovať aj s ovocím

3.4.2003 / Víno / Štefan Valovič
Nájdi reštauráciu alebo hotel
Víno roka