Diskusia (3reakcie)

  • nic moc

    19.1.2007 / Tomáš Janura / Reagovať

    Ak možem byť úprimný, táto technika je úplne bezvýznamná, ale použil by som ju na pobavenie nejakých amerických turistov. Videl som videá ako to skúsený majstri robia, ale doteraz som nepochopil pointu. Najprv som čakal, že korok odseknú horizontálnym sekom, ale keď som zbadal že proste len vertikálne kopírujú povrch fľaše zdola nahor a nakoniec odlomia korok spolu s vrchnou časťou fľaše, sklamal som sa. Pri mojich skromných znalostiach o víne si myslím, že táto technika tvrdo narušuje všetky zásady vinárov. Veď odseknúť korok aj s časťou fľaše a pritom vyliať tretinu šampankého je podľa mňa hriech. Jediná príčina, ktorá to ospravedlňuje je rekonštrukcia historických udalostí....

    • suhlasim

      14.5.2007 / moki / Reagovať

      ano mate pravdu. Toto je technika pre "oko" nie pre "jazyk".

    • nesuhlasim

      10.3.2008 / Jaro Juriga, redaktor eTREND / Reagovať

      sabraz ma svoje caro... skuseny somelier dokaze urobit sabraz tak, ze vystrekne minimum vina (na vlastne oci som videl, ze to bolo len priblizne 1 dcl)

Nájdi reštauráciu alebo hotel
Víno roka